JOB OFFER

QA/QC coördinator

Locatie

Schiedam

Uren in de week

Voltijds

Overeenkomst

Vast baan

Opleidingsniveau

MBO of HBO

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een : QA/QC coördinator

 

Jij bent in de functie van QA/QC coördinator verantwoordelijk voor het bewaken en uitvoeren van het kwaliteits- en voedselveiligheidsbeleid.

 

Wat ga je o.a. doen:

  • Je controleert de kwaliteit van dranken, neemt samples van bottelingen, bewaakt alle recepten en logboeken en bent continue op zoek naar verbeteringen;
  • Je onderhoudt en verbetert het kwaliteitsmanagementsysteem;
  • Je beheert en controleert de data in het ERP-systeem;
  • Je handelt interne en externe klachten op correcte wijze af;
  • Je onderhoudt contacten met klanten- en leveranciers op het gebied van kwaliteit;
  • Je werkt aan en volgens HACCP en BRC werkinstructies;
  • Je adviseert gevraagd en ongevraagd de directie op het gebied van kwaliteit en veiligheid;
  • Je bereidt jaarlijkse kwaliteits-audits voor;

Wat wij bieden

Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, in een stimulerende werkomgeving binnen een jong team.

Functie-eisen

Je hebt enkele jaren werkervaring in de foodsector in een rol zoals kwaliteitsmedewerker, QA specialist, kwaliteitsadviseur, kwaliteitsmanager of QA Officer;Je Nederlands en Engels zijn uitstekend;Je beschikt over een goed analytisch vermogen hebt kennis van kwaliteitssystemen zoals BRC en SKAL;Je kunt goed overweg met Excel, Word en ERP systemen;Je hebt een groot kwaliteits- en verantwoordelijkheidsgevoel;Je bent proactief en doortastend;Je communiceert goed en correct, zowel intern als extern.

 

Ben jij die multi-taskende, goed samenwerkende QA/QC coördinator die wij zoeken? Neem dan contact met ons op!

 


Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsprofiel

ODB Beverages is dé drankontwikkelaar en bottelbedrijf van Nederland, gespecialiseerd in gedistilleerde dranken. Met onze eigen distilleerderij en bottellijnen bezitten wij alle disciplines om eigen merken te ontwikkelen en merkeigenaren vanuit single point te bedienen. Onze ervaring op het gebied van het ontwikkelen van recepten, bottelen en verpakken is uniek.

 

Wil jij werken in een organisatie waar de inzet van jouw kwaliteiten als een ‘must’ worden beschouwd? Wil jij je alleen bezighouden met een kwalitatief hoogstaand product? En heb jij de kwaliteit in huis om te waarborgen dat onze producten van de allerbeste kwaliteit blijven? Dan hebben wij een interessante functie voor jou beschikbaar!

contact

Nieuwsticht 17,

3113 BH Schiedam

Solliciteer

Vul je gegevens in en upload je cvAre you at legal drinking age?